My Baby Girl

Tajuk: My Baby Girl, Penulis: Nass Alina Noah

  • Tajuk: My Baby Girl
  • Siri: Siri Flying Kiss No.3
  • Penulis: Nass Alina Noah
  • Penerbit: Creative Enterprise Sdn Bhd
  • Tahun:
  • Harga: RM22.90
  • Harga Pos:
  • Sinopsis: “Okey la aku blah dulu. Yang ni pun untuk kau juga…” Ice meletakkan satu bungkusan piza bersama-sama sebotol air berkarbonat. Tanpa menunggu Honey bersama lagi, dia terus menghilang. Leo tersenyum tipis, merenung Ice dalam diam sehingga menghilang dari pandangan matanya. “Pssst nyah! Kau kena beli motor baru…”bisik Lavender. “Apa hal?” “Beli motor yang ada tiga seat tu. Ala…macam motor orang jual sayur atau putu mayam. Macam motor orang cacat tu…” “Baik kau diam kalau tak mahu aku belasah! Huh!”